Glömde trosorna…

Ja, eller att berätta om dem. I mitt inlägg om packning inför träningen. Vet inte hur det hände men det måste jag bara komplettera med till för jag tycker att det är en fiffig grej som också underlättar en hel del och förenklar i vardagen.

Så förutom allt jag skrev om i mitt tidigare inlägg om  detta, så har jag i träningsväskan även en påse avsedd för trosor, som jag köpte via en kompis på Flight 001 i New York. På så sätt glömmer jag aldrig att ha med mig fräscha trosor att ha efter träningen.. Dessutom är det lättare att hitta i väskan.  Jag har faktiskt några stycken i den så att jag slipper packa nya inför varje träning. Ytterligare en sak jag slipper behöva komma ihåg att packa inför varje träning. Och själva påsen är en påminnelse i sig om de extra trosorna, så är de slut så kommer jag ihåg det när jag ser påsen i väskan.

påse för underkläder

Vilken påse man har är så klart inte viktigt. Det viktiga är ATT man har en påse. Min lika stort som ett A5 papper och det tycker jag är en bra storlek som lämpar sig för ändamålet:)

Så där – då var träningspackningen äntligen komplett. Ha en härlig fredag!

/Paulina

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!