Förvaringstips för badrummet i Rum Hemma

Senaste numret av Rum Hemma (nr 3 2015) är ute nu. Under rubriken ”Trendeliten tipsar”, tillsammans med desingbloggaren Niki Brantmark, som driver bloggen Myscandinavianhome och inredningsstylisten och bloggaren Charlotte Bladh – Hemmariket, ger jag tips till badrummet. Mina handlar om förvaring så klart.

Förvaringsdrottningens Paulina Draganjas förvaringstips i Rum Hemma

Jag tipsar om vad som är viktigt att tänka på förvaringsmässigt när man inreder sitt badrum, berättar vad jag inte skulle kunna vara utan i badrummet (sminkförvaringen), samt vilka trender jag ser  i badrummen (allt bättre smarta förvaringslösningar som dessutom är snygga!)

Sammanfattning av vad om man vill optimera förvaringen i badrummet:

 • satsa på vägghängda skåp med förvaringsmöjligheter på insidan av dörrarna
 • satsa på handfat med skåp under
 • har du litet badrum kan du även nyttja dörren eller ytan ovanför
 • om du har öppna hyllor, skaffa behållare som du kategoriserar, dvs delar upp efter områden som hår, naglar, ansikte osv.

Den kategoriseringen ska man även göra inuti skåpen i övrigt. Ni skulle blir förvånade hur många som tittar in i någon annans badrumskåp när de lånar badrummet, så det gäller att ha ordning där..:)

_DSC0431

 /Paulina

6 Kommentarer
 1. Lina says:

  Hej!
  Tack för en bra och inspirerande blogg! Jag har nu införskaffat inte mindre än TVÅ Dymo-apparater och fick hem dom idag och har redan börjat märka upp lite här och var här hemma, så roligt! Haha 😀
  Jag har sett och läst ditt inlägg om sminkförvaring och den lilla asken du har till örhängen m.m. som är lätt att ta med överallt.
  Jag skulle vilja köpa en sådan men enda stället jag hittar den på är på MUJI-online som är en engelsk sida. Har du handlat där ifrån och fungerar det bra? Eller har du något annat tips på vart jag kan få tag i en (eller liknande)? 🙂
  Tack på förhand 🙂
  /Lina

  Svara
 2. gustafssonspia says:

  Fnissade till lite om det där med hur många som kikar in ens badrumsskåp. Kanske ett kombinationslås vore en lösning på det. Ja eller så har man bara ordning och reda Fniss! Bra tankar! Kraaam Pia

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!