Högklackat på öppna hyllor – inspiration

När jag spelade in senaste videoinlägget och tog fram mina högklackade skor som jag har på vintern insåg jag hur mycket jag längtar till vår och värme.. och vackra färglada skor! Så jag var tvungen att sätt ihop lite ögongodis på högklackade skor.

Snygga högklackade skor är ju som vilket prydnadsföremål som helst, så varför inte behandla dem som sådana? Och om det är en fröjd för ögat, så kan de faktiskt förvaras i vilket rum som helt. Så använd fantastin för att skapa förvaringsutrymme åt dessa. Varför inte arbetsrummet exempelvis?

högklackat på öppna hyllor

Eller som här?

högklackade skor på öppna hyllor

På en hylla i sovrummet kanske?

Skoförvaring på hyllor i sovrummet

Är det prydnadsföremål så kan man ”rama in det”, exempelvis genom att ställa in skorna i ett vitrinskåp. Och högklackat är definitivt ett prydnadsföremål:)

skoförvaring i vitrinskåp

Har man möjlighet att platsbygga hyllor hela vägen upp till taket och förvara skor på det sättet, så kan det bli så här vackert:

Högklackade skor på öppna hyllor

En annan variant på detta, där även stövlarna får plats på en högre hylla längst ner:

skoförvaring på öppna hyllorHar man en walk-in-closet så får man plats med många, vackra, högklackade skor:)

högklackade skor i walk-in-closet

Alltså, jag kan fortsätta så här i all evighet, för nätet kryllar av vackra bilder på högklackade skor vackert uppradade på hyllor.. men ok – en sista – skohyllor med ett av mina absoluta citatfavoriter på väggen: ”Keep your heels, head and standards high”!

Keep your head heals and your standards high

/Paulina

fotokälla: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

PS. Bilden som saknar länken har jag inte lyckats hitta ursprungskällan till och vill inte hänvisa till den som lät bli att just hänvisa till den som ska ha cred för bilden. Etik och moral även på nätet:)

 

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!