Tips på effektiv förvaring på dörren – video

Jag har tidigare fått en del frågor gällande vägghängd förvaring som jag tipsade om här. När jag var på Granit senast (finns en väldigt nära mig, så jag är en frekvent gäst och får ibland frågor från personalen i still med ”vad ska du skriva om den här gången?”. Hur som helst). Då såg jag den – förvaringslösningen för dörr. Frågade hur länge de hade haft det i sortimentet och fick reda på att det är länge – fast den fanns tidigare i svart. Så lätt är det att missa saker. Grått tycker jag i alla fall är mycket snyggare.

När jag kom hem kom jag på att i stället för blogga så kunde jag göra ett videoinlägg för omväxlingens skull. Jag hade en kompis på besök så hon hjälpte mig att spela in. Så här kommer mina förvaringstips för förvaring på dörr i videoformat:

Och så en bild på detta:

skoförvaring på dörren

Vi hade det väldigt roligt när vi spelade in och jag blev lite uppspeld, vilket kanske märks när jag säger att det finns ”hur mycket förvaring som helst” på en dörr. Det gör det så klart inte – endast så mycket som dörrens yta tillåter:) Men så blir det när man är passionerad för förvaring!

Det var som sagt kul att spela in så vem vet – det kanske dyker upp fler videoinlägg.. 🙂

/Paulina

8 Kommentarer
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hej Linda,

   Det finns krokar till den och man hänger upp krokarna över dörrkanten. Hur enkelt som helst. Dessvärre lyckades vi amatörer inte zooma bilden rätt i videon så att man kunde se det, men det kan du se på bilden 🙂

   Svara
 1. gustafssonspia says:

  Ska faktiskt köpa en sådan till men mans klk. han hittar aldrig det han söker för det är för mörkt påstår han. Kul med ett videoinlägg. Bra bloggtips! Kram Pia

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!