Så håller du badkaret prylfritt

Personligen gillar jag inte när det finns en massa saker på badkarskanterna eller på handfatet. Det ska vara fritt från schampo, balsam samt diverse andra saker som man kan tänka sig behöva när man badar eller duschar. Men det kräver att var och en plockar efter sig. Ibland är det dessutom en ren nödvändighet om man är många som delar på detta lilla utrymme.

Men att plocka undan sina tillhörigheter efter sig varje gång man har badat kan kännas jobbigt för många – och tidskrävande, vilket kan vara extra stressande när man ska göra sig i ordning en vardagsmorgon exempelvis. Så vad göra för att få denna rutin att fungera så smidigt som möjligt? På Better Homes and Gardens hittade jag en smart lösning för detta, som åtminstone underlättar att man snabbt kan plocka fram (och tillbaka…) sina saker som man just behöver – en badlåda för varje hushållsmedlem!

prylfritt kring badkaret eller duschen

 

När du duschar/badar tar du bara fram saker ur din låda. När du är klar slänger du tillbaka allt i lådan och ställer lådan tillbaka på sin plats – i ett skåp eller på en hylla. Ja, flaskorna blir ju blöta, men det är bara att snabbt torka av dem samtidigt som du torkar dig själv:) Smidigt, funktionellt och prylfritt kring badkaret eller duschen!

/Paulina

5 Kommentarer
 1. I mitt huvud says:

  Himla fiffigt!! Men jag som bor själv, vad ska jag hitta på för att slippa ha mina saker liggandes framme…. Jag BORDE inte behöva smarta lösningar när det bara är jag!!

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hahaha! Du kan också använda dig av detta, fastän du bor själv! Kan vara skönt att ha en ”badlåda” som man snabbt tar fram. Det sparar ju lika mkt tid för dig som för de som bor i ett flerhushåll:) Sist men inte minst – alla behöver smarta lösningar oavsett om de bor själva eller inte:)

   Svara
 2. gustafssonspia says:

  Smart! Lite förskole stuk på det. Att var och en tar ansvar för sitt vore ju toppen och egentligen självklart. Kram Pia

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!