Happy Valentine’s Day!

Alla Hjärtans Dag är här! Och eftersom alla goda ting är tre så kommer de här:

För det första vill jag dagen till ära passa på att tacka er som läser bloggen, engagerar sig där via kommentarer eller på Facebook, Instagram, Pinterest eller mail. Som tycker till, efterfrågar specifika inlägg eller visar stöd. Jag är verkligen så oerhört tacksam för det. Utan er ingen blogg och ni gör den bättre!

För de andra:

ShabbyBlogsHungryHusband

Den här bilden hittade jag för något år sedan och tyckte att den var så kul – och så sann! Känner igen mig då det är oftast min man som får laga maten för att jag ska kunna ägna sig åt just bloggen. Han har förståelse för min passion och hjälper mig att vinna tid åt den. Så utan honom ingen blogg heller.

För det tredje: dagen till ära kunde jag inte låta bli att testa att göra hjärtformade ägg. Så här blev det:

Hjärtformade ägg

Ha en underbar Alla Hjärtans Dag! För min del blir det bio:)

/Paulina

PS. Märker att jag är lite schizo gällande om texten ska vara centrerad eller vänsterjusterad… Så jag kör lite båda beroende på hur mycket text det är.. tyck gärna till..

6 Kommentarer
 1. Issa says:

  Hej Paulina!

  Jag hittade till din blogg ganska nyligen och fullkomligt ÄLSKAR den! Jag är också rätt ”nördig” (självklart ett bra ord i sammanhanget ;)) när det kommer till att organisera och optimera mitt hem och min vardag. Har jag en möjlighet att göra någonting till en lista dunkar mitt hjärta lite snabbare, hehe. Så tack för din blogg, den är fantastisk!

  Så, till min fråga. Jag har precis tackat ja till en ny lägenhet (yaaaay!) och har självklart börjat drömma och visualisera fastän jag inte flyttar förrän till hösten. Det mesta känns bara roligt att planera, men jag har totalstopp i huvudet gällande en sak – torkställningslösning. Jag kommer att ha tvättmaskin i badrummet och måste alltså kunna torka kläderna i lägenheten. Jag vägrar (nåväl…) att ha ett torkställ som står mitt i vardagsrummet/sovrummet och tar upp plats! Det optimala vore någon torkanordning som jag kan ha i badrummet, hellre högt än brett. Jag spånar litegranna på om jag kan pyssla ihop någon lösning som kanske fyller fler funktioner också, till exempel förvaring i kombination. Men det största problemet är alltså att jag behöver en relativt kompakt lösning, och snygg! Helst vill jag kunna gömma undan tvätten medans den torkar…

  Har du några tips? 🙂

  Kram Issa

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hej Issa!

   Å vad kul att du gillar bloggen! Haha! Ja, jag tycker att man ska vara stolt över att vara nörd – det betyder att man brinner för något:) Känner så väl igen det med listan – min man brukar skämta om det där ”vad sägs att vi gör en lista” – om han vill få med mig på något:)

   Torkställningar – ja, tricky question. För att kunna hjälpa dig måste jag nog veta måtten.. Vill du att torkställningen ska hänga ovanför tvättmaskinen exempelvis? Så kan vi ta det därifrån.. 🙂

   Kram
   Paulina

   Svara
   • Issa says:

    Åh, synd att jag inte kan bifoga bilder, då hade du fått planlösningen! (Har massa funderingar du skulle kunna få hjälpa till med, hihi)

    Men badrummet är typ 3×4 m, bästa placering för en torkställning skulle vara antingen ovanpå tvättmaskinen, som du sa (tror inte att den är toppmatad iaf…) eller i en hörna som är ca. 1 m djup och 1,5 m bred, direkt innanför dörren. På andra sidan är duschen, så beroende på om det är duschkabin eller duschdraperi blir ju ”säkerhetsavståndet” till duschen olika stort. Jag tänker mig att jag ska hänga alla underkläder och kläder och bara torktumla lakan, handdukar och sånt.

    Jisses, har så många detaljfrågor som jag skulle vilja fråga hyresvärden, men hur många frågor kan en egentligen ställa utan att de tröttnar på en? Hehe…..

    Kram!

 2. gustafssonspia says:

  Coola ägg! Hur gjorde du dom? Ha en bra dag och jag tycker inte det spelar så stor roll hur man har texten, bara man själv känner sig nöjd. Kraaaam Pia

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!