Vedkorgen som äntligen blev av

För över ett år sedan gjorde jag en omfattande omvärldsbevakning gällande vedförvaring. Jag kollade in olika affärer. Jag sökte på nätet. Jag skrev ett inlägg i ämnet. För att jag var i behov av en vedkorg. Blev det något köp då? Icke. Härom dagen kom min man hem med den här:

Vedförvaring Förvaringsdrottningen

Han tyckte att vi behövde en lösning för veden och att den här var snygg så han köpte den. Utan att ha kollat runt överallt. Bara gått till ett enda ställe. Så enkelt kan det tydligen vara..

/Paulina

10 Kommentarer
 1. Anonym says:

  Den måhända vara snygg men den är inte praktisk. Vi hade en liknanade som ingick när vi köpte huset. Jag vet inte hur många gånger vi tappade ur all ved i trappan innan vi skaffade en ”låda” med kanter runt om så det inte kan hända. Får man obalans i korgen finns det inte en chans att förhindra att allt trillar ur. Kan iofs vara ett större problem om man som vi går i trappor med våran ved.

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Aha.. Bra för andra läsare att veta:) Vi har våran endast för förvaring och den står precis vid spisen, så vi har inte tänkt på detta, men nu när du säger (skriver) det så… med andra ord – för dem som har ett behov att flytta på sin vedkorg eller bära den uppför/nedför trappor – kanske inte det bästa alternativet..

   Svara
 2. Elin says:

  Hej Paulina!

  Jag har irriterat mig på mina omslagspapper och snören och allt annat (fint som jag bara älskar att ha när jag slår in paket) som ramlar ur skåpet när jag öppnar det. Jag har kollat in dina tips på hur man förvarar presentpapper men inget har passat mina förutsättningar. Så, av en händelse, gick jag idag förbi en ”gift wrap organizer” på Claes Ohlson. Ungefär som en hängande garderob för papper, snören och annat. Jag hittar den inte på deras hemsida, så jag kan inte länka. Men det är en rund tygtub med dragkedja som man lägger pappersrullarna i. På utsidan finns fyra generösa fack med dragkedjor och volym för snören och annat. Alltsammans kan sedan hängas upp på en klädstång i garderoben. Superpraktisk! 79 riksdaler betalade jag och den fanns i mörkgrått eller cerise. Ett hett tips alltså!

  Svara
 3. Anneli Vinsa says:

  Jag hade samma problem att hitta en vedkorg för några år sen men det löste sig när jag tog kontakt med en smed i Österbybruk. Hon smidde en jättefin vedkorg som jag verkligen gillar.
  Anneli

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!