Både miljövänliga och designade galgar från Granit

De är snygga, de är praktiska och de är miljövänliga! Jag pratar om Granits nya galgar med print av Liselotte Watkins. Dessa fick vi se på Granits pressträff och de kommer att finnas i butikerna i mitten/slutet av februari. 99 kr för ettt 2 pack. Superfina i hallen exempelvis där galgar är lite mer synliga.

miljövänliga galgar Granit

Då fick jag även reda på att det redan finns sådana galgar i sortimentet. Svarta och beiga. 100% återvunnen papp. De är ju perfekta och man har riktigt tight om plats i garderoben.

återvinningsbara galgar Granit

De har dessutom tänkt till här hur man ska kunna hänga upp byxor och kjolar. Man hänger på klämmor!

Klämma galge Granit

Sådant gillar jag – riktigt genomtänkt från början till slut och flerfunktionellt. Dessutom att galgarna har små jack där uppe, som gör att plagget inte ramlar ner från dem – som sagt – I like! Lite mer om bra galgar har jag skrivit om här, så att ni förstår varför jag går igång på detta…

/Paulina

4 Kommentarer
 1. Beatrice says:

  Yes! Har sett dessa klämmor på utländska bloggar och bara hittat dem på amazon till rätt högt pris. Kanske en ide’ att ta med en galge till butiken för att kolla att de passar på de galgar jag har ;). Känns lite onödigt att köpa nya galgar igen 🙂

  Tack för detta inlägg. Det gjorde min dag ;). Kul att du syns i alla möjliga sammanhang nu. Du ger så mycket inspiration.

  Trevlig helg från västkusten!

  Svara
  • Paulina says:

   Å vad kul att du hade nytta av detta, Beatrice! Jag tyckte själv att det var så himla fiffigt med både återvinningsbart och dessutom klämmor! Och så kul att höra att du får inspiration från mina inlägg och intervjuer!

   Trevlig helg från östkusten!:)

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!