Intervju med Sveriges Radio P4 Halland – Carlsson & Co

Idag var jag med i Carlsson & Co – ett radioprogram som sänds i P4 Halland – och blev intervjuad av Anna Carlsson. Himla bra frågor hon ställde, så det blev lite barndomsminnen i ordningens tecken, bland annat om hur jag inte kunde hålla fingrarna i styr utan och organiserade hos föräldrarnas bekanta, mycket förvarings- och ordning och reda tips, en portion jämställdhetstänk och en gnutta barnuppfostran handlar det om. Allt detta på drygt en kvart:)

För att lyssna – tryck på bilden nedan. Därefter på den blåa pilen alldeles högst upp till vänster. Intervjun med mig börjar en timme in i programmet och den är inställd så att du kommer direkt till den (OK, en liten, liten bit af Pharells ”Lucky” hörs först). Sedan är det bara att luta sig tillbaka:)

Sveriges Radio P4 Halland Carlsson & Co

Hoppas att du blir inspirerad och kanske får dig ett gott skratt!

/Paulina

1 svara
  1. Underbara Saker says:

    haha ibland kan man ju inte låta bli, jag gör också det i smyg ibland …

    Kika gärna in i min webshop som alltid har FRI FRAKT och massa härliga varor som jag gör själv. Presenter, lyx till dig själv eller bara en vacker inredningspryl?

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!