.. och så lite förvaringstips i Metro

Fick reda på att jag var med i Metro igår också, så jag plockade på mig den. Så här såg artikeln ut. Bra sammanfattat till vänster tycker jag. I morgon kl 11 är jag med i Sveriges Radio Halland ifall ni vill höra mer från mig:)

Förvaringsdrottningen Metro/Paulina

 

5 Kommentarer
 1. Carola says:

  Absolut, använd min kommentar du. Ser fram emot att läsa mer om detta. Att köpa små förpackningar av schampo och sånt är ett bra tips liksom att skaffa en extra hårborste. Sådant skulle verkligen underlätta. Ska se till att fixa det 🙂

  Svara
 2. Carola says:

  Som så många andra så är ett av mina nyårslöften/mål att komma igång med träningen. Än så länge går det bra, men jag märker att jag har lite svårt att organisera mina dagar nu när jag ibland tränar direkt innan eller efter jobbet (och måste ha med mig så jag kan duscha, byta om och fixa till mig på gymmet). Jag glömmer alltid att ta med mig handduk, hårborste eller vad det nu kan vara och om man står på gymmet och har glömt såna saker så känns det jäkligt stressande, när man också vet att man ska vidare till jobbet efteråt. Hur planerar man för allt sånt här?

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Carola,

   Jag har en träningsväska som alltid är packad och redo. I den har jag små behållare med tvål, schampo och balsam. De ligger alltid där. Likaså handduken. Och så ligger väskan på en alldeles egen hylla och jag kan vara säker på att jag har allt i den som jag behöver. Jag packar den på nytt med nya träningskläder och torr handduk så fort jag har tagit ut de använda träningskläderna. Ibland är det bästa att faktiskt ha två set av något – som t ex hårborste i ditt fall, så har du ju allt i väskan som du behöver och slipper glömma saker. Tror du att en sådan lösning skulle passa dig?

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!