Intervju med TT Nyhetsbyrå

TT Nyhetsbyrå gjorde ett reportage hemma hos mig häromdagen och då fick jag visa upp mina förvaringslösningar samt ge tips för hur man praktiskt ska gå till väga när man gör en årsplan. Artikeln och videon hamnade i flera tidningar, bland annat Aftonbladet, Göteborgsposten, Sydsvenska DagbladetEskilstuna Kuriren, Norrköpings Tidningar, Upsala Nya Tidning, Östgöra Correspondenten och Hallands Nyheter.

Här kan du se videon från DN livsstil ” Så får du ordning och reda hemma”:

Paulina Draganja DN TV - 2You have to love Dymo:)

/Paulina

PS. Tilläggas bör att tredje steget i en årsplan är att skriva in det i sin kalender så att det verkligen blir av:) Mer om detta här.

6 Kommentarer
 1. Liie says:

  Haha du är så skön! Förstår att det bara går av sig själv, så är det ju med intressen och jag har inget emot att du sätter igång min hjärna litegrann 🙂 Både jag och sambon avskyr att vara i köket så vi är gärna så lite som möjligt därinne vilket gör att det blir inte så mycket naturlig tid till att plocka ur, men jag får fundera på om man kanske kan utnyttja någon ”dötid” till det, medan vattnet kokar upp eller något, oftast försvinner jag gärna från köket under tiden men kanske borde tänka om 🙂

  Svara
 2. Liie says:

  Jag önskar jag var duktigare på att plocka ur diskmaskinen så man kan ställa in det smutsiga direkt.. Ibland känner jag att det skulle vara praktiskt om man hade två maskiner, en med rent och en med smutsigt så slipper man momentet med att plocka in sånt man använder dagligen i skåpen också.. 🙂

  Svara
  • Paulina says:

   Haha! Ja, det vore något:) Men annars kan man försöka hitta en rutin för det när det inte känns lika jobbigt. Vi har hittat den rutinen på morgonen – den som lagar frukost plockar samtidigt ur diskmaskinen. Finns det något tillfälle då det känns extra lätt att plocka ur diskmaskinen för er? (nu kanske du inte frågade om råd om detta, men jag kan ju inte låta bli utan spinner bara på. Går av sig självt liksom..:)

   Svara
 3. Händelsevis says:

  Å disken på diskbänken! Inget kan få ett kök att se stökigare och smutsigare ut! Önskar att jag var lite bättre på att INTE sätta den där.
  Dynamon är också min bäste vän 🙂 Min son älskar den lika högt, fast mest för att den låter roligt.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!