Förvaringsinpration från Formex 2015

Jag var på Formex mässan på jakt efter lite snygga förvaringslösningar. Detta är vad jag hittade:

förvaringsinpiration Formex 2015

Snacka om att pimpa sin förvaring! Dessa lådor och behållare med småfack vill man verkligen ha framme.

flätade korgar Formex 2015

Vackra vita korgar från Martinsen. Älskar formen på dem – det blir definitivt en prydnad i sig vid sidan av förvaringen.

Byrå Formex 2015

Den här typen av byrålådor har man nu sett lite olika varianter av. Denna är en annan stilren och snygg version.

Hallhylla Formex 2015

Lite industrikänsla på hatthyllan. Det är svårt att hitta snygg hallförvaring tycker jag, men den här blir verkligen en cool inredningsdetalj i sig. Dessutom rymmer den mycket och så slipper man köpa korgar till en hatthylla – det är ju redan löst här.

boxar Formex 2015

Och så vackra boxar – olika varianter av sådana fanns det gott om. Skulle man mot förmodan inte hitta något motiv man tycker själv om, så är det bara att klä om lådorna själv:)

/Paulina

16 Kommentarer
 1. Linda says:

  Oj vad jag älskar hatthyllan! Någon aning om vart den är ifrån. De flesta hatthyllor är så sjukt tråkiga. 🙂

  Svara
 2. Emma says:

  Åh! Korgarna från Martinsen va riktigt fina. 😀

  Jag måste säga att din blogg är helt j-a optimal för mig, jag älskar förvaring och här får jag hur många bra tips som helst. 😀 Have to love. 🙂

  Svara
 3. Hem ljuva hem says:

  Fin förvaring. Gillar hatthyllan, den skulle jag kunna tänka mig på jobbet, jobbar på förskola. Vi ska fixa vårt kontor i vår så jag tackar för inspirationen, Kul att du gillar mina bilder. Det blev jag glad över att få höra. Kraaaam Pia

  Svara
  • Paulina says:

   Ja, de är jättefina! Dina bilder alltså. Kul att du hade nytta av inspirationen. Måste bara säga att ni är mina hjältar – förskolepersonal alltså. Viktor går i världens bästa förskola och lär sig så mycket och jag är så oerhört tacksam för den omsorgen, samtidigt som jag verkligen beundrar dem över deras ork, dessutom i den bullriga miljön. Som sagt – tack för att ni finns.

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!