Nyårsmål!

Första dagen på det nya året. Vad är bättre än att sätta Nyårsmål idag?:) För mig har det blivit en tradition och en favoritsyssla i samband med det nya året. Att i stället för Nyårslöften ta fram Nyårsmål från förra året, utvärdera dessa och sätta upp nya för i år. Mina huvudkategorier brukar bli familj, jobb, träning och bloggen. Nördigt? Kanske, men jag sätter mål för det mesta och det sporrar mig i alla fall. Sedan är det kul att gå tillbaka och se vilka mål man hade tidigare år och vad man har lyckats att åstadkomma. Min lista tenderar att bli ganska lång så i år har jag försökt att hålla mig till färre punkter…

Och på tal om Nyårsmål – hittade denna inspirerande lista häromdagen. Mycket sunda punkter tycker jag, där att vara välorganiserad ingår så klart:). Möjligtvis borde punkt 6 revideras lite. Jag menar – det är bra att ha det rent runt omkring sig men jag tror inte att lyckan ökar automatiskt för varje extra gång man städar..

Nyårsmål

 Några andra som sätter upp Nyårsmål?

/Paulina

fotokälla

 

 

2 Kommentarer
 1. Romy says:

  Hej och god fortsättning på det nya året.
  Bland alla målsättningar fattas något mycket viktigt:

  HAVE FUN !

  Smile and the whole world smiles with you.

  Många hälsningar

  ** Romy**

  Svara
  • Paulina says:

   Hahahaha! Det har du alldeles rätt i, Romy! Tyckte att det rymdes lite under punkt 6, alltså att fira sina mål, men du tänker kanske under tiden också. Det stämmer – mycket viktigt!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!