Gott Nytt År!

2014 börjar närma sig sitt slut. Inte alltid man har alla bitar på plats men i år har jag haft det och lyckats att uppskatta och njuta av det. Jag är så oerhört tacksam för det här året och känner mig väldigt ödmjuk  inför nästa.

Väldigt tacksam är jag även för alla er som läser bloggen och så glad att ni har nytta av den. Tack för att ni skriver och kommenterar och bidrar med sina tankar, frågor och åsikter som ständigt ger mig nya idéer och nytt bränsle för att driva den vidare. Utan er hade den inte funnits.

Eftersom jag är en sådan citat junkie, så måste jag ju avsluta året med det. För två år sedan hittade jag det här citatet på en grafittivägg vid stranden i Las Palmas. Tillbaka på samma ställe i år såg jag att det dessvärre är borta från väggen, men lika aktuellt nu som då. what-s-impossible-today-will-be-possible-tomorrow-3 Jag önskar er ett alldeles Makalöst Nytt År! Och det som är omöjligt idag kommer att bli möjligt i morgon:)

/Paulina

5 Kommentarer
  1. Kqyrnishoqe says:

    Jag är en person som älskar och ha ordning och reda i hemmet. Har hittat din blogg och ser fram emot att följa dig och dina fler tips på ordning och reda. 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!