Det är små saker som gör skillnad så förvara rätt

Det är små saker som gör skillnad så förvara rätt. När en låda är trög att öppna så drar man sig för att göra det. När något ligger i en korg högst upp i garderoben, vill man helst inte rota i den. Eller när det ligger boxar under sängen som är jobbiga att få ut – till slut så vet man inte ens vad som ligger där och man använder det definitivt inte. Min filosofi är att allt som finns i hemmet ska användas! Saker som har affektionsvärde och som man därför vill behålla och saker som man använder säsongsvis kan förvaras någon annanstans (vinden eller garaget). Resten ska man försöka göra sig av med.

Det som finns i hemmet ska vara lättillgängligt. Förvaringslösnigar ska underlätta att snabbt hitta och ta fram saker smidigt. Satsa därför på lösningar som verkligen fungerar, även om det kanske kostar lite mer. En bra förvaringslösning kan man ha hela livet, så delar man på antal år så blir det inte så dyrt:). Men börja med att skapa tillfälliga förvaringslösningar för att kunna kartlägga dina behov först så att du handlar rätt saker. Mer om det in nästa inlägg.

förvara rätt

/Paulina

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!