Vad ordning och reda har med jämställdhet att göra – samt lite tips i P1 Meny

Nu har inslaget i P1 Meny, som jag har berättat om, sänts. Om du är nyfiken på vad ordning och reda har med jämställdhet och relationer att göra eller om du känner sig redo att börja skapa ordning inför det nya året, kommer det lite tips och råd här. Inslaget med mig börjar 26 minuter in i programmet. Tryck på bilden nedan och sedan på play så kommer du direkt till den. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och lyssna:)

P1 Meny

Lite läskigt att höra sig själv kan jag tycka men hoppas att det ger lite inspiration.

Keep calm and storage on:)

/Paulina

 

3 Kommentarer
 1. Hege says:

  Jag hörde! (Även min servettfråga…) Vad glad du lät, och vad LÄTT det lät att göra bra förvaring! God Fortsättning, Paulina!

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Hege!

   Alltid lika kul att höra från dig! Kul att du tyckte om programmet och roligt att du uppfattade mig som glad. Jag kände mig faktiskt ganska trött den dagen och var lite orolig för att det skulle höras men så kommer man väl in i ämnet och det ger sig antar jag.. God fortsättning!

   Kram
   Paulina

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!