Ordningens enkla regler och frågor från P1 Meny

ordningens enkla regler - P1 MenyI fredags var Nina från P1 Meny hemma hos mig för att göra ett reportage om förvaring. Hon ställde många kloka frågor.

Bland annat hur det kommer sig att så många verkar tycka att ordning och reda verkar vara en sådan utmaning för många trots att det inte är någon rocket science. För det är det ju inte. När allt kommer omkring så handlar det om två saker enligt mig: att ta sig tid att skapa en bra struktur hemma och att följa den. Men som med allt annat – det lätta är det svåra..

I övrigt spelade hon in ca två timmar för tio minuters reportage och jag babblade på om allt som har med förvaring att göra och mina filosofier kring det. Vet inte vad som kommer med, men det får vi väl se.. 🙂

/Paulina

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!