Dekorera dina förvaringskorgar med kartor!

Att jag älskar kartor kanske redan har framkommit. Inte för att jag är bra på att läsa dem. Tvärt om – jag har ju ett orienteringssinne som lämnar mycket kvar att önska (stående skämt bland mina vänner som jag kontinuerligt föder med nya historier i ämnet). Men jag älskar att resa och kartor påminner mig alltid om det och ger en feel good känsla. Så jag fastnar för allt som man kan göra med kartor och här kommer senaste fyndet!

gör-själv-backar med kartor

Förvaring och kartor i ett – kan det bli bättre?:)  När utseende och funktion möts… Kanske blir det mitt nästa projekt. Måste bara hitta förvaringskorgar lämpade för uppgiften.

/Paulina

fotokälla

PS. Är du lika förtjust i kartor som jag och vill läsa mer om det så hittar du mer inspiration här.

3 Kommentarer
 1. imis says:

  Hej
  Jag klädde också in kartonger med världskartan när Åhlens kom med sitt vackra tyg för något år sedan. Men var hittar man prisvärda världskartor i papper eller tyg? Ikeas världskarta kostar ju runt tusenlappen…
  Hälsning från
  En annan Kartälskare

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Imis,

   Det var en bra fråga. Spontant tänkte jag på kartor som man har använt när man har rest. Jag är mycket för att använda sina reseminnen och det är ett sätt:) Varje gång man ser korgarna så påminns man om den där resan..

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!