Veckans utmaning – mer plats i hatthyllan

För oss som gillar att organisera kan det faktiskt låta som något positivt att uppgiften att skapa ordning faktiskt aldrig blir klar. Hur bra man än har tänkt ut en förvaringslösning så brukar man få göra om det av någon anledning – i alla fall modifiera. I mitt fall har turen kommit till hatthyllan. Senast jag skapade ordning där var  i januari 2012. Då delade jag upp sakerna jag ville ha i hallen i olika korgar som jag la upp i hatthyllan och markerade upp. Det såg både snyggt ut och var funktionellt. Även kategoriseringen blev bra.

Men jag behövde fler korgar och de två sorters korgar som var i hallen hade utgått ur butikernas sortiment. Så jag bestämde mig faktiskt att ersätta alla med nya. Att hitta en korg till en hatthylla låter ju inte som någon svår uppgift, men sanningen är att det tog ett tag att hitta en som motsvarade mina kriterier: 1) rätt mått 2) lätta viktmässigt, för hatthyllan är ganska högt uppe och 3) rätt färg. Till slut hittade jag dem. De passade perfekt.

Förvaring i hatthyllan

Eftersom korgarna är rektangulära så går ingen yta till spillo.

korg med etikett

Och så etiketter på det så klart:) Det var just mindre paraplyer jag ville få plats med i en korg i hatthyllan.

Veckans utmaning är klar.

/Paulina

13 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!