Presentpappersförvaring i resegarderob

Ett kreativt sätt att använda en resegarderob på – att förvara presentpapper i.

förvaring av presentpapper i klädpåsar

 /Paulina

fotokälla

PS. Fler tips på förvaring av presentpapper hittar du här.

 

 

6 Kommentarer
 1. Elin says:

  Hej förvaringarnas drottning.
  Jag behöver din hjälp! Vi flyttade till hur för drygt ett år sedan, det är ett hus från 1937, vi har renoverat övervåningen men ska vänta med nedervåningen som kommer att göras om när en utbyggnad kommer till, vilket ligger ett par år i framtiden då vi vill bo in oss och känna av vad vi är i behov av.
  Så jag måste göra det bästa av det jag har, köket är min största utmaning det är relativt stort, men dålig med bänkytor, få skåp, svårorganiserat och ja, allt är allmänt gammalt. Funktionellt men gammalt.
  Jag behöver en bra och fin lösning för alla räkningar, pärmar, papper,pennor och övrigt skrafs som gärna hamnar i köket då mestadels av tiden tillbringas där(och vi inte har ett kontor). Kan du snälla ge mig lite tips och inspiration till någon bra lösning eller bra kökshylla, byrå eller vadsom som skulle kunna svälja det mesta.

  Grym blogg och keep on inspiring!

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Elin,

   Roligt att du gillar bloggen!

   Ingen enkel lösning jag fick här – både många frågor och att jag inte har möjlighet att se hur det ser ut hemma hos dig, och det mesta hänger dessutom ihop med vilka rutiner ni har för saker och ting. Men jag har en hel del lösningar för pärmar och räkningar mm. Min första fråga är dock om du måste ha dem i köket? Kan du förvara räkningar någon annanstans än i köket? Fundera på den. Att kanske samla inkommande post där är en sak, men pärmar och dylikt kanske kan vara någon annanstans? Ett postförvaringssystem tipsar jag om exempelvis här: http://forvaringsdrottningen.com/2013/03/09/en-rutin-for-att-halla-koll-pa-rakningar/ det gäller att hitta sin rutin för att hålla på med räkningar och sedan skapa förvaringslösningar anpassade efter den. Jag har en del av mina pärmar i vardagsrummet exempelvis, i ett skåp så att de inte är synliga. Den står bakom vårt stora matsalsbord, så när det är dags att hålla på med räkningar så har jag en stor yta att jobba på och nära till räkningarna:) det är lite det jag menar med rutiner. Det funkar att göra det på andra ställen, bara man tänker igenom dem. Eller så bestämmer man sig för att avsätta några hyllor i ett skåp i hallen eller sovrummet. Vilket ställe det blir skiljer från hem till hem (om det inte finns ett kontor vill säga, för det är så klart det mest givna stället). Ska vi börja här så får du höra av dig igen med följdfrågor?

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!