Laundry today or naked tomorrow

På semester i norra Italien. Och varje gång jag är på resa blir jag lika glad för mina tvättpåsar. Jag har skrivit om det tidigare – hur bra det är att tvättsortera redan på resan alltså. Sedan upplever jag det som mycket mer hygieniskt – smutstvätten får sin egen förslutna plats liksom.

Tidigare har tipsat om tvättpåsar från Reisenthel som jag brukar använda och gillar mycket, då de dessutom går att vika till en liten påse. Men det finns så klart andra varianter också. Här kommer några nya favoriter:

förvaring laundry today or naked tomorrow

Den går att köpa på Etsy.

Sedan har vi en designer som jag har följt ett tag – Metka by Traczka – svårt att uttala, lätt att älska, som en viss ölreklam brukar låta…

tvättpåsar Metka by Traczka

Båda två blir man ju glad av att titta på, och det är inte heller att förkasta, eller hur?

/Paulina

 

 

4 Kommentarer
 1. Carina says:

  Hej!
  Har precis varit i Kroatien och där ”bodde” jag i väskan hela veckan. Jag hade packat i packpåsar jag köpt i 6-pack för 79 kr hos Clas Ohlsson. Dessa var mycket bra och prisvärda. Rekommenderas varmt!

  Tack för en kul blogg med superbra tips!

  Kram Carina

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Carina,

   Tack för tipset! Ska kolla upp det. Och kul med Kroatien – åker dit relativt ofta med tanke på att makens släkt kommer därifrån:) Split närmare bestämt. Var var ni någonstans?

   Kul att du gillar bloggen!
   Kram Paulina

   Svara
 2. Liie says:

  Smutspåsar är så praktiska! Sydde en egen som den på första bilden till vår roadtrip i år. Tidigare har vi alltid stoppat smutstvätten i en vanlig plastkasse, men på en resa handlar man ju och får mer kassar, så med en tydlig påse för tvätt behöver man inte öppna alla för att hitta rätt 🙂 Och jag tycker det är en självklarhet att man separerar den smutsiga tvätten från den rena på resan, annars känns det ju som att smutstvätten lortar ner allt det andra, det går ju inte. Däremot sorterar jag inte efter antal grader och färg, det är lite överkurs för mig 🙂

  Svara
  • Paulina says:

   Ambitiöst med egensydda påsar, Liie:) Yep, vi hade också också smutsvätten i vanliga plastkassar innan – känns mycket bättre med smutspåsar avsedda för ändamålet:)

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!