Ordning bland nycklar med hjälp av nagellack

Har du två nycklar i din nyckelknippa som  ser likadana ut och du har svårt att skilja dem åt? Det har vi. Eller vill du färgmarkera nycklar så att det blir tydligt vem i familjen de tillhör? Då kan detta vara en lösning för dig.

förvaring - ordning bland nycklar med nagellack

Att måla på med nagellack är en snabb och enkel lösning.

/Paulina

fotokälla

 

 

4 Kommentarer
 1. Qbrium says:

  Gjorde detta på min hemnyckel för bara några dagar sen, lade en målartejpbit för att undvika att färgen skulle gå för långt ner. Två lager räckte gott och väl, det svåra var att få fast nyckelringen utan att skrapa sönder lacket. Där kunde det vara fint med något finurligt tips.

  Svara
   • Qbrium says:

    För min del skulle det blivit för kladdigt, med risk för att nyckelringen också skulle bli färgad. Sen ska ju lacket torka också. Personligen tror jag det går bättre om man tar bort nyckelringen. Kanske man har nått verktyg som sedan gör det lättare att trä på nyckeln, alternativt målar över små skavanker när ringen väl är där den ska vara 🙂

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!