Veckans uppdrag – lättåtkomlig pyssellåda med överblick

För ett tag sedan gjorde jag i ordning en mobil pyssellåda innehållande allt som hör till måla och rita, som man kan ta med sig till ett annat rum när man vill göra just det. Nu ville jag skapa en lättåtkomlig plats för övrig pyssel, där vi skulle få överblick över de olika sakerna man kunde pyssla med. Annars händer det ju ibland att man helt enkelt blir lite torr på idéer när man ska försöka hitta på något kul att göra. Det blev en pyssellåda under Viktors säng – stor och låttåtkomlig.

förvaring barnrum pyssellåda

Jag samlade allt som hörde till pyssel och la ut på golvet. De saker som inte hade egna behållare la jag i skokartonger samt andra mindre boxar.

Nu ligger alla pysselförslag väl synliga när man väl öppnar lådan:  lera, ansiktsmålning, återstoden av toarullar (många saker man kan göra med dem), vinkorkar (även där sätter endast fantasin gränser), snickarlåda, pärlor och kulor – för att nämna några. Vem skulle inte bli lockad att pyssla efter att ha öppnat denna?:)

Mission accomplished.

/Paulina

5 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!