Vackert på skrivbordet

Det finns några enkla sätt att göra det vackert omkring sig på skrivbordet. Pennbehållare kan man exempelvis verkligen göra personliga.

För den som är händig kan man använda gamla målarburkar och ”tapetsera om dem”:)

Eller varför inte återanvända behållare som redan finns. Här är min egen variant  – en rund chokladask som jag köpte i London för många år sedan (yes, är svag för choklad:). Tyckte den var så fin att jag inte kunde göra mig av med den och hittade till slut ett användningsområde som gör att jag kan beskåda den varje dag:)

Behållare till pennor

/Paulina

fotokälla: bhg

Följ mig gärna via Facebook:

Eller på Instagram:

4 Kommentarer
  1. Gunilla Ljungdahl says:

    Jättefint att inte slänga snygga och användbara saker! Ser ut som Delft porslin från Holland! Vilka fina stenar som låg i den stiliga asken dessutom – är det för blomvaser egentligen?

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera gärna!