Så får du plats med dina sladdar i grenuttaget

Ni vet, när man försöker att trycka in sladden i grenuttaget, men det får inte plats, och så försöker man ”möblera om” bland sladdarna så att men ändå får plats med den man hade tänkt att ansluta. Smått irriterande tycker jag. Men Quirky har tänkt ut ett sätt att komma runt detta – genom att designa ett formbart grenuttag.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=d4wkEAh8ZEM?feature=player_embedded&w=640&h=360]

Den är riktigt smart.

/Paulina

2 Kommentarer
 1. Josse says:

  Hejsan
  Jag skulle vilja få några tips på hur jag ska förvara i min matboxen så jag har koll på vad jag har i den utan att rota en massa!
  Jag tänkte frosta ur den å torka ur allt nu till veckan men vill ha nåt bra tips på hur jag kan ha koll vad jag har i på ett bra sätt! Då jag alltid handlar å måste ha koll på vad som finns hemma och inte. När min sambo skall laga mat måste han fråga för han vet inte vad som finns däri å han kan inte tänka sig å titta utan det är lättare att fråga mig då, men om jag inte ät hemma har jag inte koll på vad där finns!
  Har du nåt bra tips?

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!