Slut på trassel med hörlurar

Jag är en sådan som inte kan ta ett steg utanför dörren utan musik. Att gå till bussen eller träningen utan att lyssna på Spotify gör färdsträckan så mycket tråkigare och långsammare, så musiken är ett måste. Det jag hittills har kämpat med är dock hörlurarna, som hela tiden trasslade in sig. Lite irriterande att först behöva reda ut dem innan man kan börja lyssna. Så när Lifestylestore frågade om jag ville testa något så svarade jag ”kan ni lösa mitt problem med trassel med hörlurar så blir jag glad”. Inte för att jag trodde att de kunde. Men så fick jag testa den här:

löser trassel bland hörlurar

Man fäster den med en sugpropp och virar hörlurarna runt den när man inte använder dem.  Det funkar.

/Paulina

 

 

 

5 Kommentarer
  1. Veronika says:

    Har annars ett bra tips som också gör hörlurarna snyggare.. Man pimpar dem med vanliga indianpärlor. Skär en skåra i pärlan och trä sedan pärlan på sladden. Mycket fint och dem trasslar sig inte..

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!