Tidskriftsamlare = burkhållare i skafferi

Tidkriftssamalare verkar kunna lämpa sig till många saker. Jag har tidigare tipsat om hur man kan göra om en sådan till en hylla exempelvis. Här kommer ett annat förslag till användning:

tidsriftssamlare = burkhållare

Verkar ju funka perfekt att hålla konservburkarna på plats och dessutom yteffektivisera.. Ett fredagstips helt enkelt:)

Ha en underbar helg!

/Paulina

fotokälla

10 Kommentarer
 1. Ylva says:

  Hej, jag blev intresserad av ditt tips om pedalhink för att frigöra yta för glas/burkåtervinning. Vad har du för pedalhink och hur har du den stående i köket?

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Ja, det är en vanlig pedalhink.. inte de små som finns för toaletten utan lite större så att den rymmer en vanlig matvarukasse (detta är viktigt för övrig när man väljer pedalhink). Den har jag stående i ett hörn bakom vårt inbyggda kylskåp – lättåtkomligt men ändå undanskymt:)

   Svara
 2. Anna says:

  Letade efter förvaring för pantflaskor och pantburkar och då kom detta inlägg upp. Har du något bra tips på förvaring av pantflaskor…? vi har jämt fullt under diskbänken.

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hej Anna,

   Jag förvarar mina just under diskbänken.. det kan jag göra eftersom jag har flyttat soporna till en pedalhink. Så under diskbänken har jag två större behållare – en för glasflaskor och en för pantburkar… eller menar du att ni också har det så men att ni har så mycket av detta att det inte får plats?

   Svara
   • Anna says:

    Hej! Tack för ditt svar. Såg det inte förrän nu tyvärr. Problemet är delvis löst eftersom vi dragit ner på läskkonsumtionen :-). Lite ditt motto där… att tänka på vad man tar med sig hem :-). Men vi har ju även soporna under diskbänken med två olika behållare och detta har också bidragit till att det är ont om plats, om vi flyttar ut dessa och skaffar pedalhink så blir det ju ännu bättre plats. Tack för tipset!

 3. Beatrice says:

  … eller så satsar man på färska/frysta varor eller glaskonserver för att slippa bisfenol A 😉

  Trevlig helg

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!