Enklaste knepet för att hålla koll på bäst-före datum i kylen

Jämte dymon är post-it lappar mina bästa vänner. Och jag känner att jag inte har hyllat dem tillräckligt mycket. Deras användningsområden är faktiskt näst intill oändliga. Ta varorna som håller på att gå ur datum som exempel. Vill ni veta hur man håller bäst reda på dem? Post-it lappar säger jag. Så fort du märker att något håller på att gå ur datum – sätt ett post-it lapp på det så att alla i hushållet ser att det är detta som ska konsumeras snarast. Eller för att du ska komma ihåg det själv:) Precis hur enkelt och snabbfixat som helst.

kort datum märkning i kylskåpet

Ska man vara riktigt proffsig så ska ovanstående info kompletteras med datumet när varan går ut, men ibland är det bra att bara få fram budskapet så att man kan agera därefter tycker jag:)

/Paulina

4 Kommentarer
 1. Mia says:

  Jag skriver alltid datum på t.ex gräddflaskor, créme fraicheburkar o.dyl. när jag öppnar dem.
  Då vet jag om de forfarande är fräscha.

  Svara
 2. Anonym says:

  Bra tips! Hur förvarar man handväskor bäst? Har man flera, olika färger och storlekar och inte så många stora garderober – skall man hänga upp dem på krokar eller hur gör man, tips?

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!