Liten parfymbehållare till handväskan

Parfym i handväskan tar plats och väger ganska mycket. Det är redan en massa saker som slåss om utrymmet där (konstigt nog..). Men om man vill ha sin favoritparfym med sig så finns det en lösning – en liten behållare med sprayfunktion.

liten parfymbehållare

Det här är min behållare som jag har haft i flera år nu (som ni säkert ser på bilden – den är välanvänd).

liten parfymbehållare - öppen

Jag flyttar kontinuerligt över parfymen från den stora parfymflaskan till den lilla behållaren. Den är ungefär lika stor som en läppbalsam och väger nästan ingenting. Får plats både i stora vardagsväskan och lilla partyväskan:)

/Paulina

16 Kommentarer
 1. Therése says:

  Vilket bra tips! Har nu googlat efter en påfyllningsbar parfymflaska och hittade billigt på Tradera som jag beställt.

  Gillar din blogg så otroligt mycket, har inte läst så mycket än då jag hittade hit för några dagar sen av en ren slump. Har nyligen påbörjat en superrensning av hemmet, men det lär ta sin lilla tid då vi bor i hus (vi är 6 personer i familjen 🙂 ). Lär titta in här lite då och då för att få tips och idéer när jag kör fast.

  Svara
  • Paulina says:

   Vad roligt att du tyckte om min blogg och att du fick nytta av inlägget, Therése! Hoppas att du hittar fler nyttiga tips framöver här! Stort tack för din fina kommentar.

   Svara
 2. Nike says:

  Hej, har du tips på hur man kan förvara sina ”hårsaker” ? Dvs typ borstar, plattång, hårtork, hårsnoddar, hårspray, you name it. Just nu ligger alla hårsaker oorganiserade på en hylla under en spegel. Skulle behöva tips som även är estetiskt tilltalande, bor i en liten etta och vill helst gömma undan allting i snygga lådor, men problemet då blir att om jag måste öppna en låda varje gång jag ska hämta en hårsnodd så kommer jag aldrig någonsin komma mig för att lägga tillbaka den på sin plats senare…

  Svara
  • Paulina says:

   Hej,

   Jag kan tänka mig att det är så. Jag använder den till en parfym så jag har inte det bekymret. Men de är inte speciellt dyra så då kam man köpa om man har exempelvis en kvällsparfym och en dagparfym..

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!