Smart förvaring av svarta sopsäckar

Använder man mycket svarta säckar kan det vara en idé att hänga upp dem på det här sättet. Det blir genast otroligt lättåtkomligt och snabbt att få tag på en ny säck när man behöver den:)

förvaring svarta sopsäckar

/Paulina

fotokälla

8 Kommentarer
 1. Anonym says:

  Har du även en bra förvaringsplats för skurhink, den ska ofta stå framme o torka o får inte plats i städskåpet..

  Svara
  • Paulina says:

   Hm.. min står i en klädkammare.. Men man skulle även kunna hänga upp en krok i taket eller under en hylla och hänga upp den där för att vinna golvyta..

   Svara
  • Paulina says:

   Hej Lotta,

   Det är inte min personliga lösning utan en som jag tipsar om som inspiration. Det ser ut att de ha använt en vanlig hänganordning. Det finns t ex gardinstänger som man skulle kunna använda till detta för att man ju kan ta loss själva stängen lätt. Eller en hängare för handdukar till badrummet. Det viktigaste är att det fyller just den funktionen.

   Svara
 2. malinsky300 says:

  sambon min undrade precis när jag visade den underbara lösningen… hur de ”rullats” upp så, då det inte är hål i mitten på på våra ”rullar”… så jag skickar frågan vidare…

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Malin!

   Det är inte min lösning, men jag har varit med om att försöka bringa ordning i svarta plastsäckar och utgår ifrån att det dessvärre är en manuell övning att helt enkelt rulla dem på den här rullen då.. Lite jobb men sedan blir det smidigt:)

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!