mobil pysselstation

Veckans utmaning: Viktors mobila pyssellåda

Det där med att kunna ta med sig pyssel från ett rum till ett annat vekar vara något många önskar sig och jag har fått frågor om hur man kan lösa det. Jag har tidigare tipsat om en em IKEA vagn, som man kan rulla fram och tillbaka. Själv skaffade jag en annan IKEA lösning för att få till min sons mobila pyssellåda.

Han har en EXPEDIT hylla på sitt rum.tyglådor till IKEA EXPEDIT

Till den har jag köpt tyglådor ur samma serie. En av dem har jag omvandlat till en rit- och måla låda.Mobil pyssellåda

I den finns allt som hör måla och rita till. Pennor, vattenfärg, glitterfärg, alla sortens kritor osv. Jag hittade en röd skokartong hemma som hade perfekta måtten för att kunna fungera som en lådavelare. Det blir även mycket stabilare med den. Sedan har jag tagit alla kritor ur sina ursprungliga förpackningar och lagt dem i mindre burkar, plastbehållare och plastglas. Det har sparat en hel del yta och skapat en bättre överblick i lådan.

När Viktor vill pyssla tar vi fram hela lådan och flyttar den till vardagsrummet. I den får han överblick över alla sina pennor och målarfärger, vilket sätter igång hans fantasi. Ibland blir det måla och ibland rita och ibland så blandas alla tekniker:) När vi är klara lägger vi tillbaka sakerna i Viktors mobila pyssellåda  och pyssellådan tillbaka i hyllan:)

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!