Badrumsförvaringen från TV Nyhetsmorgon slutsåld

Jag har fått en del frågor om var man kunde köpa badrumsförvaringen jag pratade om i TV4 Nyhetsmorgon samt fått höra att man inte kan få tag på det. Idag var jag där själv för att köpa det till Viktors rum (återkommer om detta i ett annat inlägg), och då fick jag höra: ”vi brukar alltid ha det inne, men nu är det slutsålt överallt, för det var en tjej på TV som pratade om det”. Där ser man. Hoppas att Åhléns ringer och tackar mig för det åtminstone:)

MUJI lådsats

Lådorna ska tydligen vara tillbaka i butikerna om 2-3 veckor, så ni som vill köpa det kan vänta tills dess:)

Over and out

/Paulina

18 Kommentarer
 1. Linda says:

  Hej. Många bra tips du ger.

  Kan informera om att Muji finns på Åhlens city Sthlm, Skanstull, Östermalmstorg, Täby, Uppsala, city Gbg, city Malmö. Å det går tyvärr inte att handla på nätet.

  Svara
 2. Sarah says:

  Hej Paulina! För det första, tack för alla tips, du inspirerar verkligen det svenska folket till ett ordningsamt och strukturerat liv! För det andra, jag undrar om du har några tips på större lådor som döljer framförallt hårspray, lotions och höga flaskor av olika slag? Gärna en snygg modell eftersom den ska få plats i en öppen badrumshylla (molger ikea). Tack på förhand!

  Svara
 3. Qbrium says:

  Otroligt vilken effekt det kan vara att prata om en produkt, eller blogga om det. Du borde ju börja få provision för att du marknadsför lösningar DU gillar.

  Svara
 4. Mamma M says:

  Jag har en inbyggd garderob i badrummet. Det är 40 cm djupt och 35 cm brett. Från golv till tak. Har därmed problem att se vad jag har längs in. Efter att ha sett dig på TV 4 så har jag fått ”förvarings ögon”. Jag letar efter bra förvaring när jag är på stan.
  Och badrumsskåpet är nått jag går och tänker på nu. Men vet inte hur jag ska lösa det eftersom det är så djupt. Dina lådor som du har nagellack hade ju varit bra…. 🙂 Skulle vilja ha nått genomskinligt som man kan dra ut och inte bara vanliga lådor. Nått tips?
  Tack för en bra blogg.

  Svara
 5. Anonym says:

  Så djupt skåp har inte vi, är det vanligt att ha så djupa skåp?
  Vårt är 9 cm djupt…
  Några tips på lådor/ förvaring till grundare skåp?

  Svara
 6. Susanne says:

  Det kanske går att beställa på nätet :)? Jag har funderat på en annan fråga gällande badrumsskåpsförvaring av flaskor som tex sprayflaskor som bara ramlar omkring om man skall ha en flaska längre bak. Hittar ingen låda som är tillräckligt hög så att inte flaskorna ramlar ur. Skall ju helst vara en utdragbar låda också. Tips på det :)?

  Svara
  • Paulina says:

   Jag skulle då råda att ha en vanlig låda som täcker hela djupet (29 cm brukar det vara). Då kommer du åt djupet när du drar ut lådan (hoppas att du förstår hur jag menar). Det blir alltså inga lådor ovanför, men bara genom att du har flaskorna i en låda så har du möjlighet att ta ut dem och få överblick mycket snabbare än om du enbart hade det i skåpet. Se även mitt förra inlägg om badrumsförvaring på öppna hyllor – samma tankesätt alltså. Det är nog mitt bästa tips…

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!