Badrumsförvaring på öppna hyllor

Samma sak gäller för badrum som för kök och skafferi: har du öppna hyllor är det smart att du i alla fall delvis förvarar dina saker i lådor, som du då lätt kan ta ner. Det ger dig möjlighet att få överblick över djupet på hyllan (när du tar ner lådan kommer du åt hela djupet i stället för om sakerna bara stod direkt på hyllan – lättare att komma åt det som finns längs bort) och det ser betydligt enhetligare och snyggare ut.

Här kommer ett exempel på en mycket smart, enkel och snygg lösning för badrumsförvaring på enkla hyllor från bloggen almost exactly. Kirsten har använt IKEAs tyglådor.

Badrumsförvaring på öppna hyllor

 Hon har kategoriserat dem efter kroppen – hår, hud, ansikte, nacke, handleder, men har även med mediciner samt en uppsamlingslåda som heter ”prylar”. Då kan hon samla upp allt det andra som inte passar in i de övriga kategorierna och som annars hade skräpat lite här och var – det kallar jag att bygga in smarta system i sina förvaringslösningar:)

Kristen har valt att märka lådorna med garn, som hon klistrade på lådorna, vilket blev en dekoration i sig och gjorde hela lösningen ännu snyggare. På hennes blogg kan ni se före- och efter bilder samt läsa hur hon gick till väga när hon gjorde om i sitt badrum. Vilken skillnad!

/Paulina

 

4 Kommentarer
 1. Språkpolisen says:

  Gissar att du menar handleder och inte vrister… Vet inte hur det är med er andra, men jag har nog fler armband än fotledslänkar bland mina smycken 🙂

  Svara
 2. Qbrium says:

  Gillar tanken, men i badrummet samlas också oftast damm på hyllor på grund av att luftcirkulationen oftast är ganska dålig. Så är det i alla fall i vår gamla 60-tals lägenhet, så föredrar stängd förvaring där. Annars var det ju en otroligt snygg lösning, som du säger även kan tillämpas i köket.

  Svara
  • Paulina says:

   Håller med dig Qbrium. Men om öppna hyllor är det man har och inte kan ändra på, så tycker jag att det är det bästa sättet att förvara sina saker på. Men yes – dammet kommer man inte undan.

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!