TV4 Nyhetsmorgon ordning och reda tips

Här kommer klippet från TV4 Nyhetsmorgon med mina ordning och reda tips:

Paulina Draganja Förvaringsdrottningen i TV4 Nyhetsmorgon

 

Tusen tack för era tips om vad jag skulle prata om. Hoppas att ni gillade inslaget. Tiden räckte inte till för att täcka allt, men jag lovar att det inte var förgäves – jag återkommer med inlägg om detta i stället:)

/Paulina

PS. Jag har sagt det förra gången och jag säger det igen – det är helt otroligt hur trevliga alla på TV4 är – från Tilde till alla andra som är inblandade i produktionen. Fastän de stiger upp klockan 4 på morgonen för att gå till jobbet. Imponerande.

38 Kommentarer
 1. Rebecka says:

  Hejsan! Jättebra förvaringstips i Nyhetsmorgon. Jag tycker din top med rosor var så fin, var har du hittat den?

  Svara
 2. Anonym says:

  Hej!
  Kan tala om att du verkligen är en förebild och jag har din blogg inlagd bland mina favoriter.
  Men i dag hittade jag något i en veckotidning som är en väskinsats som man flyttar till olika väskor om man vill byta handväska. Kolla Exerro.se. Man kan också kolla i vilken affär i ens närhet som för den. Jag måste kolla… var så säker.
  Om några dagar ska jag till Ullared. Har du några bra tips man kan hitta där?

  Svara
  • Paulina says:

   Tack så hemskt mycket! Så roligt att höra att bloggen är en av dina favoriter! Tack för tipset om väskinsats – det ska jag självfallet kolla upp:)
   Det var många år sedan jag var på Ullared, så jag kan dessvärre inte ge dig några tips där. Men hoppas att du hittar det du letar efter!
   /Paulina

   Svara
 3. Marie says:

  Hej,
  Vilka bra tips! Ska jag verkligen ha i åtanke när det är dags för rensning =) Tack.
  Jag har dock en fundering av helt annan karaktär. Tycker din tröja som du har på dig i inslaget är så fin. Får man fråga var den kommer ifrån?

  Svara
 4. Anonym says:

  Såg oxå klippet, blev intresserad av den lilla ”byrån” med puderdosorna i, har du måtten på den.. Så vet jag om jag kan planera in en sån i badrumsskåpet 😉

  Svara
 5. Anonym says:

  Snyggt jobbat! Jag kollar din blogg regelbundet, så kul att få massor med bra idéer och inblick hur andra löser sin förvaring. Gillar massor dina före och efterbilder på olika projekt. Hur löser du ditt barns pyssel? (Om hon/ han pysslar). Färdiga alster, teckningar, oanvänt material m.m? Har två pysseltjejer och har svårt att få till det. Försöker få dom att rensa själva och kör spara eller släng? och hejar på som bara den för varje ”släng!” Haha, spar nog en hel del iaf…

  Svara
  • Paulina says:

   Hej!
   Vad roligt att höra att du följer bloggen och har nytta av den! Ja, pyssel är en utmaning. Min son gillar verkligen att pyssla (superkul tycker jag, för det gör jag också:). Jag har IKEAS Expedit bokhylla i min sons rum (http://forvaringsdrottningen.com/2012/01/07/leksaksforvaring-for-barnrummet/), och till två av hyllorna har jag köpt tyglådor som passar ihop med Expedit serien (hoppas att du vet vilka jag menar). I dessa förvarar jag pyssel. Man kan ju ta fram hela lådan och flytta ut den. Men jag tänkte göra om det inom kort, så det kommer som ett inlägg, så får vi säga vad du tycker om det:) Men jag håller med – det där med att slänga de alster som har gjorts är ju den största utmaningen:) Än så länge så lägger sig inte Viktor så mycket i det, så jag slänger ganska mycket.. Men ska tänka på någon slags belöningssystem som du har framöver:)

   Svara
   • Susanne says:

    Jag vet inte vilket pyssel det gäller men tänkte tipsa om Ikeas nya lådor ”Lekman” som delar in insatsen i flera mindre enheter och som hör till Expedit 🙂

   • Anonym says:

    Ja, jag vet vilka du menar då vi har dem som leksaksförvaring. Ser fram emot inlägget! Just nu har vi en del material i genomskinliga lådor med lock: färger och modellera i en filttyg, piprensare, garn o liknande i en osv. Störst utmaning är nog alstren. Teckningar samlar 6åringen i en pärm och det funkar helt bra, sen rensar vi ur den ibland.Borde göra en åt 3åringen också… Tack för inspirationen! Och nyheten till expediten ska jag kolla upp!

 6. Anethe Bergendahl says:

  Jag såg dig på Nyhetsmorgon och tyckte dina tips var bra. Har själv tänkt på att ställa sminkpenslar i ett högt glas t ex och ögonskuggor ska jag försöka hitta något liknande jag såg på tv. Åhléns ska jag besöka i veckan. Du har en fin blogg!

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Anethe,
   Tack! Jag har också mina sminkpenslag i en fyrkantig genomskinlig behållare i samma serie som lösningen jag visade på TV4 Nyhetsmorgon, som står bredvid mina ögonskuggor i badrumskåpet, så den kan du också hitta på Åhléns om du vill ha en sådan. Lycka till!

   Svara
 7. Min Lilla Kokvrå says:

  Min tonårsdotter klagar på att en garderob inte räcker längre 😉 ska tipsa henne om dina förvaringstips och om att organisera garderoben lite bättre 🙂
  Funkar inte det får vi överväga att köpa en till.

  // Birgitta

  Svara
 8. Hege says:

  Vad roligt att se din glada spirit på TV. 🙂 Tala om att gå genom rutan! Men vad synd att det gick så fort. Jag hade velat se mycket mer. 🙂

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Hege!
   Tack! Det var roligt att höra! Ja, det gick superfort! Vi hade flera ämnen i bakfickan så att säga, men tiden räckte helt enkelt inte till;( Men det mesta av det du föreslog hann vi med:)

   Kram

   Svara
 9. Susanne says:

  Hej Paulina!
  Jag har aldrig följt någon blogg innan. Det har inte intresserat mig särskilt men nu har du fångat just mitt intresse, jag älskar ordning o reda o vill gärna få en massa bra tips! Din föreläsning på Ikea den 28/2, var det förra året eller är den nu i år? I så fall vill jag gärna gå på den och undrar i vilket varuhus den är :)?
  Ha de gott!

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Susanne,

   Så roligt att höra! Hoppas att du kommer att fortsätta att tycka att du har nytta av bloggen. IKEA föreläsningen var för ett år sedan i Karlstad:) Blir det fler så lovar jag att meddela om det i god tid på bloggen!
   /Paulina

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!