Gott Nytt År och tusen tack för 2013!

Jag måste erkänna att det känns lite vemodigt att 2013 är till sin ända. Det har varit ett bra år, så jag går ödmjukt in i 2014 och hoppas på detsamma… Det som däremot är väldigt roligt är alla Nyårslistor som måste vara listornas Rolls Royce (inte för att jag kan så mycket om bilar men ändå). Att sammanfatta året som har varit, checka av sina Nyårslöften för i år och skriva nya – det är sådant jag går igång på:)

Men framför allt vill jag med detta inlägg verkligen tacka er för detta år – som har läst bloggen, kommit med synpunkter och kommentarer, glada tillrop, frågor och fina brev. Det är tack vare av er den finns!!!  Jag kan inte nog poängtera hur otroligt glad jag är för att ni tar er tid med allt ovanstående.

Nyår till ära har BuzzFeed gjort en lista på 13 typer av nyårsfirare. Här är en av dem som jag kan känna igen mig i:

Happy New YearSå än en gång – Tusen tack, Gott Nytt År och lycka till med era Nyårslistor och Nyårslöften:)

/Paulina

6 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!