Pink storage

Lite inspiration. Jag älskar förvaringslösningarna från danska Montana. Med så många lådvarianter kan man verkligen sätta ihop sin egen förvaring som man själv vill. Och det finns oanade möjligheter. Denna bild visar några av dessa. Och om detta inte var nog, så finns Montana förvaringslösningar i oändligt många färger. Så varför inte välja rosa exempelvis?:)

Montana Pink Storage

/Paulina

 

16 Kommentarer
 1. Lena says:

  Montana är underbart. Jag har precis fyllt vårt vardagsrum med bara Montanaförvaring. I färger svart å cerise med vit bas. Äntligen har vi för mkt förvaring, trodde jag aldrig att jag skulle säga det. Men montana är en investering for life.
  Gott Nytt År.
  Tack för en bra blogg. Älskar förvaringslösningar..

  Svara
  • Paulina says:

   För mycket förvaring? Kan det verkligen stämma, Lena?:) Roligt att du också gillar Montana! Din lösning låter spännande – inte minst gällande färgvalen.

   Gott Nytt År och tack för dina fina ord!

   /Paulina

   Svara
  • Susanne says:

   De var verkligen snygga och lekfulla. Kollade sidan som Paulina länkade till men såg inga priser. Var handlade du och vad kostar en box :)? Tack på förhand!

   Svara
   • Lena Sköld says:

    Jag köpte precis en uppsättning från Gösta Westerberg på kungsholmen i Stockholm. Vi googla runt en hel del och insåg att gösta var billigast. Plus att dom har en service som är fantastisk kan till och med hjälpa till att rita upp en montana vägg..
    Dom låg faktiskt några hudralappar per kub billigare tex Länna och NK.

    Det är tyvärr inte billigt, men vi valde en neutral grundfärg sen kan vi byta glasdörrar. Vet inte om man kan lägga upp bilder? Så får ni se hur vi tänkte det.

   • Paulina says:

    Hej Lena,

    Så snällt av dig att dela med dig av detta! Där ser man – bor själv på Kungsholmen men har aldrig hört talas om Gösta Westerberg, så verkligen tusen tack för tipset. Måste besöka dem:) Nu har jag googlat och hittat denna länk ifall andra vill kolla upp detta: http://gwm.se/.

    Du får hemskt gärna lägga upp bilder! Nu vet jag inte om det är tekniskt möjligt, men skicka dem till mig på [email protected] eller lägg upp dem på Förvaringdsrottningens sida på FB så ska jag se till att de sprids.

   • Susanne says:

    Tack, perfekt att fler kan hjälpas åt att tipsa och vore roligt att se bilder om det är möjligt!

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!