Det är nu det kan hända!

En underbar sak med Julen är att hela världen liksom saktar ner. Det är något magiskt över Juldagen, Annandag Jul och mellandagarna. Det är som att alla tar det lugnt och att det är OK att bara göra det man helst känner för. Under några dagar gäller det bara att njuta. Följande tänker jag ägna mig åt: umgås mer med familjen, blogga, träna, läsa böcker (Ett sötare blod, som jag köpte för ett halv år sedan men inte har hunnit läsa än – rekommenderas varmt. Det kanske inte låter så hippt och möjligtvis pretto, men faktaböcker eller biografier är i princip det enda jag läser…) Homeland säsong 2 tänkte jag också hinna med på kvällar när sonen har lags sig. Blev till slut övertalad efter alla lovord jag hörde om den och nu är det svårt att slita sig loss:) Enkel men behaglig tillvaro med andra ord. Men då ska tilläggas att jag är på semester, och då är det enklare att hinna med ovanstående när man inte har det egna hemmet att ta hänsyn till:) Långt utlägg om vad jag tänker göra.. Dela gärna med er om vad ni tänkte hitta på:)

Homeland & Ett sötare blodHur som helst. Det jag tänkte komma fram till var att de lediga dagarna kan annars vara ett perfekt tillfälle för projekt som bringar lite ordning och reda hemma – det som man just aldrig hinner med. Det är nu det kan hända:) Jag återkommer med lite tips och inspiration i ämnet i alla fall!

/Paulina

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!