Dymofanatikern i Plaza Interiör

Plaza Interiörs senaste nummer. I den finns ett litet förvaringsspecial.

Plaza Interiör 2013-11

Under rubriken ”Experten tipsar” delar jag av mig av mina bästa förvaringstips. Jag har nog myntat ett nytt begrepp där – dymofanatiker. Så står det i tidningen i alla fall:) Hmm… undrar om det kommer med i Språkrådets nyordslista🙂

Plaza Interiör - Förvaringsdrottningen

I samma nummer kan man för övrigt läsa en intervju med att Anders Öfvergård från Arga Snickaren. På frågan ”Vad är du mest nöjd med hemma hos dig” Svarar han bland annat: ”Jag går igång på förvaring och sånt finns det mycket av”. Alltid lika roligt att hitta likasinnade!

/Paulina

2 Kommentarer
  • Paulina says:

   Hej Sofie!

   Tack! Vad roligt att höra från dig! Ja, du trodde på mig precis när jag startade bloggen och det är jag väldigt tacksam för!

   Kram
   Paulina

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!