Ordning bland eltandborsthuvuden

Tänk följande scenario: du har två eltandborstar men 4 borsthuvuden till dessa, som din familj använder. Hur göra med förvaringen av dessa? Denna fråga fick jag av Isabelle, som förvarade alla eltandborsthuvuden i en plastmugg. Och sedan några fler som undrade just hur de skulle lösa förvaringen av eltandborstar.

Det  var lite knepig. Det verkar inte finnas så många färdiga lösningar för varken eltandborstar eller deras borsthuvuden.

Jag kom fram att denna förvaringlösning borde uppfylla följande kriterier:

För att det ska vara så hygieniskt som möjligt borde man kunna antigen hänga upp  tandborsthuvuden upprätt eller trä dem på pinnar så att säga (eftersom de är ihåliga inuti).

Och härom dagen hittade jag en sådan lösning!

hållare eltandborsthuvuden

På John Wall i Stockholm. Den kommer från Bosign.se och kan även köpas direkt från dem. Det är en lösning för vanliga tandborstar, men fungerar som sagt även för eltandborsthuvuden.

Den kan hängas antingen med hjälp av sugproppar eller skruvas fast. Har själv hängt den i mitt badrumskåp. Funkar väldigt bra med sugpropparna även där.

Har ni andra lösningar för just elektriska tandborshuvuden så får ni gärna dela med er av dem:)

/Paulina

8 Kommentarer
 1. Romy says:

  Hej, ideen tycker jag är bra.
  Men det gäller ju inte bara toalocket. Man duschar och luften blir mycket fuktig och när man kamma sig flyger det hår omkring.

  Förresten, mycket trevlig blog med många härliga ideer!

  God Jul och Gott Nytt År
  med hälsningar från Småland

  ¤ ¤ R©my ¤ ¤

  Svara
 2. hege says:

  Usch, nu ska jag vara en sån där glädjedödare… 🙁 Har man toa i samma rum som man har tandborstarna, så ska man komma i håg att vattenpartiklar från toaspolningen far utan problem två meter genom luften. Min tandborste står i en mugg inne i ett skåp, och har gjort så efter att jag läste denna chockerande information.

  Svara
 3. Anonym says:

  Tack för en toppen blogg! Är en flitig läsare och ser alltid fram emot dina inlägg. Jag använder en tandborsthållare från Muji. Den är liten, smidig och lätt att hålla ren och dessutom nästan gratis.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!