Från sladdkaos till ordning och reda! – instruktionsvideo

Trött på sladdar på skrivbordet, golvet och väggar? Clas Ohlson har gjort en bra instruktionsvideo som vägleder dig steg för steg hur du kan skapa ordning och reda bland dina sladdar.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=EF5NfyfSS-U&w=640&h=360]

/Paulina

4 Kommentarer
 1. Anonym says:

  Hejsan!
  Superbra blogg vill jag börja med att skriva:). Det jag undrar över är ifall du har tips på hur man packar stora smycken inför en resa. Kanske låter som en dum fråga men jag vet aldrig hur jag ska packa alla stora halsband som inte får plats i necessären. Man vill inte att de ska gå sönder under resans gång, vilket har hänt mig då jag har slängt in allt tillsammans i resväskan.
  Hälsningar/ Nina

  Svara
  • Paulina says:

   Hej,

   Inga frågor är dumma! Jag uppfattar det att du i dagsläget lägger in smycken direkt i väskan, utan att lägga dem in någon annan behållare/påse? Nu vet jag inte hur stora eller ömtåliga dina smycken är, men det kan hjälpa att bara lägga det i väskornas sidofack så att det inte flyttas runt i väskan för mycket. Annars finns det större necessärer (med reservation för att jag inte vet hur stora dina smycken är). Men allmänt så är tipset att ju mer ömtåligt något är desto hårdare måste förpackningen vara för att det inte ska gå sönder. I ditt fall kan det kanske handla om en hårdare låda med lock som du lägger dina smycken i. Sådan tar dock plats i väskan, så det är en avvägning..

   Svara
   • Nina says:

    Det stämmer, jag slänger in dem i väskan utan att lägga in dem i en annan behållare. Har en del stora och klumpiga halsband som jag skulle behöva packas ordentligt så att de inte flyttas runt. Ska försöka hitta en stor och avlång necessär, tack för tipset :).
    Stort tack!
    /Nina

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!