Hotel Bristol

Som ni vet så har jag ju denna förvaringsböjelse kan man väl säga, som yttrar sig på lite olika sätt. Bland annat så har jag ett tvångsbeteende att fota och utvärdera förvaringslösningar på hotell som jag bor på.

I somras bodde vi på det fantastiska och anrika Bristol i Warszawa. Den ligger vägg i vägg med Presidentpalatset mitt på den fashionabla gatan Nowy Swiat och skryter med gäster som Pablo Picasso, Marlene Dietrich, Sophia Loren, Placido Domingo, Woody Allen och Martin Scorsese.

The lobby hotel Bristol Warsaw

Är de duktiga på förvaring då?

Låt oss börja med det positiva:

Det fanns två riktigt stora garderober, där man verkligen fick plats med sina kläder. Och de hade ett antal hängare också:) (annars brukar det bli ont om just dessa..)

Clothes closet Hotel Bristol Warsaw

Inuti garderoben fanns både stänger, där man kunde hänga upp saker, hyllor, samt utdragbara lådor (högra garderoben). Bra förvaring helt enkelt:)

Inside clothes closet Hotel Bristol Warsaw

Och så till saker som de inte riktigt har lyckats med enligt mig:

Badrummet Hotel Bristol

Det där med mindre bra förvaringslösningar i badrum på hotell är en ganska vanlig företeelse tycker jag. Vilket jag faktiskt inte förstår. En enkel hylla skulle göra mirakel…

För övrigt var hotellupplevelsen helt fantastisk med otroligt serviceminded personal. Ett trevligt inslag var en liten lapp med väderinformation och en chokladbit, som lades på rummet varje eftermiddag:)

customer service Hotel Bristol Warsaw

/Paulina

PS. Vill du se flera inlägg om förvaring på hotell kolla in Berlin, Münster och Hurugada.

4 Kommentarer
 1. Liie says:

  Jag håller med om att det ofta är dåligt med avlastningsytor på hotell, och jag förstår inte heller varför. Tycker inte alls det är kul att förvara grejer på golvet, både opraktiskt och man vet aldrig hur mycket vatten som tar sig ut på golvet vid en dusch..

  Svara
  • Paulina says:

   Eller hur, Liie. Jag har inte heller förstått det. Det är inte så att man inte vet att gästerna kommer med en massa badrumsprylar.. Borde även underlätta städningen för personalen om man hade bra förvaringslösningar. Som sagt, det förtar upplevelsen.

   Svara
 2. Linn says:

  Åh, vilken härlig foajé!

  Det är mysigt med fina hotell och du har verkligen hittat din egen unika nisch med att utvärdera hotellrummens förvaringslösningar. Jättekul att läsa om!

  Håller med om att det är irriterande när det saknas hylla i badrummet. Tyvärr är väl det inte alltför ovanligt. Därför gillar jag att min necessär, som säkert är minst 15 år gammal, har en praktisk upphängningskrok och att den sen vecklas ut så att innehållet är lätt att komma åt.

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Linn,

   Vad roligt att du gillar dessa inlägg. Haha! Ja, det kanske är en unik nisch. Tänkte inte på det. Som sagt, lite mer av en tvångshandling:) Men ändå lite märkligt att hotell inte satsar på bra förvaringslösningar. Jag menar, gästerna kommer med en massa kläder och prylar som bara läggs överallt och ser stökiga ut. Det förtar lite av upplevelsen tycker jag.

   Smart tips med necessären! Nästa gång jag köper en ska den ha en krok:)

   /Paulina

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!