Snygga soffbord med förvaring

För något år sedan tyckte jag att det var riktigt svårt att hitta soffbord med förvaring. Nu verkar flera tillverkare tänkt till i dessa banor, och här kommer ett litet urval.

Mio har flera varianter av detta soffbord med förvaring. Den heter Smile, och finns i en rund, kvadratisk och rektangulär form. Vitlackerad metall eller svartstrukturfolie. Alla varianter kostar 2 990 kr.

Soffbord Smile MIO

En annan lösning som jag gillar är soffbordet Ceasar, som kommer från EM möbler. Pris 4495 kr.

em_soffbord med förvaring ceasar

Visst är det smart med att man har löst förvaringen med en höjbar skiva, som samtidigt ger mer komfort?

Bolias Flip Soffbord har också multifunktionella förvaringsmöjligheter. 6959 kr.

Flip Soffbord med förvaring Bolia

BoConept är den möbelkedjan som imponerar mest med många snygga och multifunktionella bord med bra förvaringsmöjligheter. En av dem är soffbordet Occa, som finns att beställa i många varianter. 5690 kr.

Soffbord med förvaring Occa BoConcept

En annan variant är i samma serie. Pris 8290 kr.

Soffbord med förvaring Occa 3710 BoConcept

IKEAS bästa soffbord med förvaringsalternativ tycker jag är Tofteryd. Pris 1995 kr.

tofteryd soffbord med förvaring IKEA

Storage on!

/Paulina

4 Kommentarer
 1. Liie says:

  Alla var riktigt snygga! Men vi köpte för inte så länge sedan det perfekta soffbordet för oss. Som vi letade alltså efter något i bra ät-höjd, lagomt stort, stilrent och med förvaring, hittade till slut den här http://liie.se/2013/april/soffbordet.html När man ligger i soffan i hörnet och vill ha något på bordet kan man bara dra ut bordsskivan så grejerna kommer närmare, så slipper man sätta sig upp hehe. Aningen slött, men skönt 🙂 Jag skulle inte kunna ha ett bord utan förvaring, störde mig nog mycket på vårat förra som bara hade ett öppet hyllplan under, såg så stökigt ut och blev dammigt fort.

  Svara
  • Paulina says:

   Det ser jättefint ut, Liie! Och snyggt ordnat med förvaringen som kan gömmas. Nyttigt att läsa din historia om beställning online dessutom. Tack för tipset!

   Svara
 2. Fru Minimalist says:

  Jag tycker det är ganska bra med bord med ytterst lite möjlighet till förvaring för då har man inte så mycket saker och prylar liggande på/i bordet heller. Mindre möjlighet till förvaring = mindre saker/prylar är min tanke 🙂
  Vi övervägde att ha ett vardagsrumsbord helt utan fövaring men insåg sen att det kan vara skönt att lägga bland annat tv/dvd/stereo-dosorna någonstans, så då blev det ett bord med möjlighet tll lite förvaring.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!