Förvaringsspecial i Hus & Hem bilagan i Hälsinglands dagstidningar

Hälsingland är ett fantastiskt vackert landskap som jag har besökt några gånger och har fina minnen ifrån. Jag har bland annat semestrat i Härjedalen, yogat på Shantiland och besökt Delsbo spelstämman. Därför blev jag extra glad när jag blev kontaktad av bilagsredaktören Christian, som undrade om jag ville prata förvaring i deras Hus & Hem bilaga.

Hus & Hem-bilagan i Hälsingland görs i samarbete med Hälsinglands samtliga dagstidningar: Ljusnan, Hudiksvalls Tidning, Söderhamns-Kuriren och Ljusdals-Posten. Den kom ut den 16:e oktober.

Hälsinglands dagstidningar

Jag får alltid frågan varför jag brinner så mycket för förvaring – för att vara effektiv så klart och ha ett mindre stressigt liv! Och så känner man sig smart när man har tänkt ut bra system som hela familjen följer. Framför allt när min treåring följer det, så känns det som en riktig seger:)

För tydlighetens skull vill jag bara säga att det inte är jag är med på gymnastikbilden:)

/Paulina

2 Kommentarer
 1. Anonym says:

  Jag är glad att du delar med dig av din kunskap Paulina! Tyckte precis att gympabilden påminde om dig på SATS bodypumppass 😉 Du är t o m effektiv på passen, då du satt i system hur du bär fram och plockar undan träningsredskap!
  Ha en skön söndag!
  Din kollega och träningskompis

  Svara
  • Paulina says:

   Tack Maria! Kul att höra!

   Haha! Så du har märkt att jag har ett system för att plocka undan:) Ja, det gör det ju mer effektivt:) Sedan kom jag på några saker i omklädningsrummet också – t ex att man alltid ska lägga sina sockar i ytterskorna i stället för i väskan, för då slipper man leta efter dem:) Yepp, sådana småsaker kan jag glädja mig åt då…

   Hoppas att du hade en skön söndag också!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!