Märkningmiss kan äventyra ditt förhållande

Vilken löpsedelrubrik, tycker ni inte?:)

Nåväl, precis som en sådan är den ju lite uppskruvad, men det kan ligga något bakom. Jag tänkte nu bjuda på min egen lilla historia på temat.

Ni minns kanske att jag skrev om uppackningen av vinterkläderna och nedpackningen av sommarkläderna? I den ingår att min man går upp på vinden och tar ner alla lådorna. En uppgift han inte är speciellt förtjust i. Men alla har vi våra roller här i livet.. Hur som helst så märkte jag i efterhand att det saknades en låda med alla vinterjackor i. När jag påpekade det för honom sa han att det inte var möjligt då han hade spenderat över en timme på att gå igenom alla lådorna. ”Då får du gå igenom dem igen, för vinterjackor behöver vi”, svarade jag bara.

Uppgiven gick han upp på vinden och återkom efter ytterligare någon timme. När han kom ner var han inte glad:

– ”Du brukar säga att det är viktigt att märka upp saker så att man kan hitta dem lätt”, sa han så fort han klev igenom dörren.

– ”Ja.. ”, svarade jag trevande, då jag inte visste vart det samtalet skulle leda.

– ”Vad sägs om att märka upp väskorna som du stoppade alla vinterjackor i då? Det hade besparat mig ganska mycket tid och möda.”

Där satt den. Ytterligare en riktigt bra idé som jag skrev om en gång – den om att nyttja tomma väskor till att förvara saker i. Jag kom på att det passade superbra att stoppa vinterjackor i dem. Och sedan glömde bort det.

Så vad är sensmoralen av denna lilla historia? Jo, att man aldrig kan märka för mycket – även för sin egens skull:)

Storage on!

/Paulina

moving cases

6 Kommentarer
 1. Charlotte says:

  Hihi, gillar sådana här roliga (i efterhand åtminstone ???? ) historier. Men det slutade ju lyckligt. Jag var rädd när jag började läsa att det skulle visa sig att alla jackor råkat åka till välgörenhet av misstag. Det hade kunnat hända här ????

  Svara
 2. Studio Livskraft says:

  Hahaha, du känner väl till uttrycket ”skomakarens barn har sämst skor och bagarens barn får inga bullar” 🙂 Själv hittade jag gamla sommarkläder som jag glömt bort i en gammal resväska i förrådet. Antagligen tyckte jag det passade perfekt att förvara kläderna i den ändå tomma resväskan under vintern, men när jag öppnade väskan var kläderna både omoderna och för små 🙁 hur nu det kunde komma sig 😉

  Svara
  • Paulina says:

   Skönt att höra att mani inte var själv om den! Ja, att kläderna var för små var ju lite lustigt:) Själv tänkte jag att jag inte ville sabba resväskan med klisterlappar och att jag ju verkligen skulle komma ihåg en sådan sak. Med det är som man brukar säga – minnet är gott, men kort!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!