Lådavdelare skapar ordning i dina lådor

Jag brukar tjata om det där med att dela innehållet i en större lådor i mindre utrymme för att skapa ordning. Detta kan man göra med hjälp av mindre lådor. Jag har även sett lådavdelare på nätet, men inte lyckats hitta dem i Sverige – fram tills nu. För Clas Ohlson har faktiskt dessa:

Lådavdelare

På bilden syns två varianter av dessa lådavdelare. Lådavdelare passar både för kök och garderob. I garderoben kan det se ut på följande sätt:

Lådavdelare Clas Ohlson

Ser vackert och strukturerat ut, eller hur?:)

/Paulina

16 Kommentarer
 1. Liie says:

  Ja alltså förvaring är ett stort intresse och du har ju vad jag vet om i alla fall den bästa bloggen inom det! Jag kan inte kommentera alls med min ena mail som jag kopplat en gravatar till, har en mailadress som är min privata och med den ett wordpresskonto, och i det skapade jag någon slags koppling mellan ytterligare en mailadress och gravatar, men den går inte att kommentera med alls eftersom det inte finns några inloggningsuppgifter. Lite dumt det, trodde hela gravatargrejen var till för just det här med att kommentera. Jaja, svammel svammel du behöver inte försöka förstå vad jag skriver haha. Testar med min privata mail istället, för nu har jag bytt lösen som jag nog kommer ihåg framöver 🙂

  Svara
  • Paulina says:

   Tack så hemskt mycket för de fina orden, Liie! Jag hoppas verkligen att det kommer att fungera för dig att kommentera. Verkligen synd att det ska vara så krångligt.

   Svara
 2. Fru Minimalist says:

  Ja, det där lät ju faktiskt ganska smart. Vad är det i för material, det vill säga, hur pass slitstarka och stadiga tror du avskiljarna är?
  Jag tänker om man kan börja rulla linnen och t-shirtar och på så sätt lägga dem tätare i byrålådan genom att använda avgränsarna. Skapa bättre överblick och få plats med mer på mindre yta på samma gång… 🙂

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Fru Minimalist,

   De verkade slitstarka. Jag har inga sådana lådor och därmed inget behov av att köpa den slags lådavdelare, men har som sagt sett det på många ställen på nätet och undrade varför jag aldrig såg dem i butikerna.. Din idé låter smart – om inte t-shirtar sticker ut för mycket på höjden vill säga. Men för sockar och trosor exempelvis funkar det säkerligen alldeles utmärkt.

   Svara
   • Louise says:

    De är i ganska hård plast, så nog tror jag att de är tåliga! Jag har köpt en uppsättning, men inte kommit mig för att börja använda dem än.

    Däremot har jag gjort ganska många egna lådavdelare till mina nagellack, det blir inte så snyggt, men billigt och effektivt. Bara klippa/skära i gamla ikea-kartonger

 3. Liie says:

  Oh vad bra att det gick nu 🙂 Men skulle ändå gilla mer om jag kunde få kommentera med min vanliga mailadress utan att behöva logga in på wordpress, det skulle få mig att kommentera mer för jag älskar din blogg 🙂

  Svara
  • Paulina says:

   Gick det bättre alltså? Kul att höra i så fall! Och sååååå otroligt kul att höra att du gillar bloggen så mycket. Det låter kanske lite töntingt, men det värmer verkligen i hjärtat att läsa det! Hoppas att du orkar kommentera trots att det är lite krångligt för tips och inkägg är alltid värdefulla – både för mig och alla andra. Kram!

   Svara
 4. Liie says:

  Fantastiskt snyggt! De få avdelare som jag sett förut har varit så himla fula, så jag byggde mina egna till min garderob. Men den på nedre bilden var ju både billig och snygg så nu ska jag nog inte bygga eget mer, lättare att köpa dessa och kunna ändra form efter pryl 🙂

  Btw, lite jobbigt att måsta logga in på sitt wordpresskonto när man ska kommentera här, jag använder aldrig det och glömmer bort lösenordet från gång till gång.. Får se om det fungerar med min tredje mailadress nu eller om den vill att man ska logga in också.

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Liie,

   Driftigt av dig att bygga dina egna avdelare! Hur gjorde du det? Och synd att höra att det är så krångligt att kommentera. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra av det. För min del så behövs ingen login.. Men jag ska kolla under inställningar om det är något mot förmodan som jag kan ändra…

   Svara
   • Liie says:

    Idén är densamma som på andra bilden, med hack som man hakar i varandra, men det blev 12 fack men det var drygt att mäta rätt och såga rätt, så jag köper hellre 🙂

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!