Förvaring med fickor som kan hängas på dörren

Jag har fått en fråga från flera håll om en förvaringslösning som kan hängas på dörren med rymliga fickor. Bland annat Therese har efterfrågat den. Hon vill ha babykläder och blöjor i. Det ska se ut så här:

förvaring som kan hängas på dörren

Matilda har frågat samma sak. En sådan lösning ska ha funnits på IKEA men tagits bort ur sortimentet.

Det var inte en helt lätt nöt att knäcka.

Granit Garderobsförvaring

 

Jag har letat och letat och det närmaste jag kommer är den här förvaringslösningen från Granit. Den är främst tänkt att hänga upp i garderoben, men den har två hål, så man kan ju spika in två spikar på dörren och hänga upp den där. Fast fickorna är ju inte lika rymliga som på bilden ovan..

Någon annan som har ett bättre tips?

Om inte annat är detta även ett tips till kedjor och återförsäljare att det finns en efterfrågan på denna produkt..

/Paulina

24 Kommentarer
 1. emely says:

  Hejsan!
  Letar som en galning efter nått liknande från granit som du lagt upp.
  Men kan inte sa att dom har det på sin hemsida.
  Var det länge sen som du såg dessa?

  Ha en fin dag!
  Hälsningar Emely

  Svara
 2. Kicki Rosvall says:

  Hej! Hittade din blogg och den är ju helt fantastiskt. Just detta med fickor på väggarna så har jag ett tips till alla. Titta i husbils- och husvagnsaffärer efter sådan förvaringslösningar. Det finns flera olika och många olika sidor på nätet som säljer smarta lösningar till små utrymmen.

  Svara
  • Paulina says:

   Haha! Grymt att du hittade ersättaren! Ska tipsa om den för alla. Och kul att du hörde av dig! Undrade faktiskt om du hade sett inlägget.. 🙂

   Svara
 3. Joa says:

  Hahaha, vad roligt! Här googlar jag på förvaring och kommer till din sida och sen ser jag min egen dörr i ditt inlägg 🙂 Roligt! Dörren är till mitt lilla förråd i källaren där jag pysslar med betong 🙂 Hälsning Joa

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Joa,

   Ja, den bilden är nog lite berömd tror jag:) Jag har själv fått den från en läsare som eftersökte en liknande produkt. Har du några tips? Och vill du att jag länkar den till någon sida förresten?

   Svara
 4. BA says:

  Hej Paulina!

  Först vill givetvis även jag tacka för en härligt inspirerande blogg som en trogen besökare.

  Som jag letat efter dessa ’skofack’. Fattar inte heller varför IKEA plockat bort dem…

  I alla fall: JAG HAR FUNNIT några motsvarande!!! Till en rimlig kostnad dessutom 😀
  Och känner att jag givetvis måste dela med mig.
  Så in på Hööks sida och beställ innan dom försvinner i lager eller något allesammans 🙂
  139:-/st och neutralt svarta:

  http://www.hooks.se/product.aspx?productid=710250

  Ha de gott!

  Svara
 5. VisaLiza says:

  Jag förstår verkligen inte varför Ikea valde att ta bort den ur sitt sortiment. Jag har tre stycken här hemma och den är helt fantastisk och rymmer så mycket saker. När vi bodde i en liten lägenhet var de helt nödvändiga för att vi skulle få plats med allt. Liza

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!