Klädbetjänt

Jag fick en läsarfråga en gång om vad man ska göra med kläder som man har haft på sig en gång och vill ha på sig igen. Var ska de mellanlanda? I min värld så är de antigen smutsiga eller rena, och då ska de antigen till tvätten eller tillbaka till garderoben. Men om man ska ha på dem nästa dag, så kan kanske en så kallad klädbetjänt vara till nytta.

En sådan har exempelvis IKEA. Den finns i tre vitt, blått och svart och kostar 129 kr.

mulig-kladbetjant__0184077_PE335299_S4

Praktisk måste jag säga med tanke på att den både har krokar för bälten, slipsar, scarves eller handväskor och en löstagbar bricka, där man kan lägga exempelvis smycken, klocka eller andra småsaker.

/Paulina

4 Kommentarer
  1. Lena says:

    Jag har en klädbetjäntdel i min garderob/walk in closet. Alltså ett par krokar, plats för hänge/galjat och en hylla till att ha kläder som inte är nytvättade men för rena att tvätta. Då får jag undan kläder som alltid ligger, hänger framme.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!