IKEA:s minibyrå i vintage version

IKEA:s minibyrå är en riktig klassiker. Dessutom är det en av deras bästa produkter tycker jag – fenomenal att hålla reda på alla småting. Eftersom den är så enkel i sig själv, så inbjuder den ju till att sätta lite personlig touch på den.

Denna hittade jag på bloggen Elfenpulver. Helt makalös vacker.

IKEA mininbyrå omgjord

Inspirerande, eller hur. Tänk om man kunde göra sådant själv:)

/Paulina

PS. IKEA:s minibyrå ommålad eller märkt med Dymo skrev jag om tidigare.

4 Kommentarer
 1. Caroline says:

  Tyvärr tror jag att den har utgått ur sortimentet, jag har kollat flera gånger och inte hittat den, och sist när jag frågade en i personalen sa hon att de slutat tillverka dem. Riktigt tråkigt!

  Svara
  • Paulina says:

   Nej! Det var ju verkligen synd. Det finns i och för sig andra som har liknande lösningar, men det här är riktigt bra tycker jag. Det kanske öppnar för en andrahandsmarknad:) Tack för info, Caroline!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!