12 sängar med smart förvaring

13 augusti 2013. Tur att 13 är min lyckosiffra. Och idag min födelsedag:)

Sedan några år försöker jag ta ledigt om det är möjligt. Det fick jag, så idag fick jag göra precis vad som föll mig in. Och blogga ingår förstås i det konceptet!

Jag hittade en lista med sängar med smart förvaring, som jag bara måste tipsa om. Att jag är lite besatt av förvaring under sängen är kanske inte någon hemlighet vid det här laget. Det är för att det är en sådan bra yta att använda till förvaring, som ofta blir outnyttjad – alternativt nyttjad lite på fel sätt (man slänger saker där som man inte använder så ofta när man skulle kunna ha mer frekvent förvaring som är nära till hands).

Därför blev jag superglad när jag hittade en sammanställning hos Aftonbladets Härligt Hemma, som har hittat 12 st sängar med bra förvaring. Hela listan hittar ni här.

Säng med förvaring-Dizaynia King

/Paulina

Fotokälla: www.dizanya.com

7 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!