Nagellacksförvaring – inspiration

För er som har mycket nagellack. Den här hyllan är egentillverkad av Jazzmin. Mycket händig och kreativ tjej! (hon har dessutom färgsorterat dem:)

Egentillverkad nagellackshylla - jazzyfantazzy

/Paulina

7 Kommentarer
  • Paulina says:

   Wow. Det var en imponerande samling! Förstår att de då behöver en alldeles egen förvaringslösning:) Tror att det är riktigt smart med en egen byrå då.

   Svara
 1. Louise says:

  Åh, det vore kanon med fler tips för nagellacksförvaring! Jag har 2-300 st, så hyllor funkar inte 🙂 Dessutom bör de förvaras skyddade från solljus, och jag vill gärna ha dem instängda (har dem i stängda lådor nu, och varje gång man öppnar så luktar det, så även om lacken är stängda verkar det slippa ut lite ångor. vill helst slippa andas in dem). De flesta bloggare jag följer använder Helmer från IKEA, men jag tycker den är så ranglig i lådorna, och inte särskilt snygg .. Har letat desperat efter någon snygg byrå eller hurts, men hittar inget! (Det är ju bra också om det går att ta ur lådorna, och ta med till soffan där jag lackar) Bra också om det går att avdela lådorna, så lacken inte far runt så mycket..

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Louise,

   Wow – gedigen samling du har där:) Du har rätt – nagellack ska ju förvaras mörkt och svalt. Själv har jag mina just i en låda i mindre boxar, men då har jag definitivt inte 200-300 st:) Ska försöka komma med några fler lösningar!

   Svara
  • Lina says:

   Du skulle kunna kika på om Alex från Ikea kan vara något. Stabilare hyllor än Helmer och finns i två olika utföranden.

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!